A partir de dijous, els vehicles que surten de l’aparcament de Can Vives podran incorporar-se al carrer Marina des de l’avinguda Montevideo

Alhora, s’instal·larà un coixí berlinès a l’avinguda Montevideo, abans d’arribar a La Bressoleta, per reduir la velocitat dels cotxes que circulin en sentit ascendent 

L’Ajuntament habilitarà, a partir de dijous, l’avinguda Montevideo de doble sentit de circulació en el tram entre la sortida de l’estacionament de Can Vives i el carrer Marina. Per facilitar la mobilitat al barri del Barato i atenent les peticions veïnals, els vehicles que surten de l’estacionament de Can Vives podran incorporar-se al carrer Marina des de l’avinguda Montevideo. Fins ara, havien de donar una gran volta pel polígon industrial i la BV-5022.

Aquest dijous 2 de novembre es farà l’actuació que consistirà en la instal·lació d'un senyal d'obligació de pujada/baixada a la sortida del pàrquing i un altre de sentit preferent que indiqui als vehicles que baixin que la prioritat la tenen els vehicles en sentit ascendent.

Paral·lelament, s’instal·larà un coixí berlinès a l’avinguda Montevideo, passat Manuel Roca abans d’arribar a La Bressoleta, per reduir la velocitat dels cotxes que circulin en sentit ascendent per la via.