Al carrer la revista VdM de juny amb el programa de la Festa Major!

Aquest número inclou també el programa del Juliol Jove i una entrevista amb el matrimoni vilassarenc que va donar el fons documental de Vicenç Casanovas a l'Arxiu Municipal 

Perquè tingueu tot el programa de la Festa Major a mà, ja és al carrer la revista VdM del mes de juny, on trobareu tots els actes i activitats d’aquests dies de festa amb els seus horaris i ubicació. En aquest número, trobareu també el programa del Juliol Jove i podreu llegir, entre altres coses, un ampli reportatge dels 40 anys de La Bressoleta.

L’edició de juny de la revista municipal ofereix també informació del projecte escolar Repensem els patis, de la finalització d’una nova edició del projecte Horitzó i de la inclusió de Vilassar de Mar com a un dels municipis catalans que reconeix les cures de la gent gran com un valor públic.

Així mateix, i amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, hi podreu llegir una interessant entrevista a Josep Rodon i Montserrat Serrés, el matrimoni vilassarenc que va donar el fons documental de Vicenç Casanovas a l’Arxiu Damià Bas i Macià i dos dels principals donants de l’arxiu municipal.

Recordeu que podeu consultar la versió digital en el pdf que trobeu sota la foto d'aquesta notícia.