Acord de govern entre Junts Estimem Vilassar i ERC-VdMFutur a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

L’acord té com a objectiu garantir un govern fort, cohesionat i estable

Junts Estimem Vilassar i ERC-VdMFutur han signat avui un acord de govern entre les dues formacions per governar junts durant el mandat 2023-2027. L’acord té com a objectiu garantir un govern fort, cohesionat i estable per encarar els principals reptes d’aquest mandat amb una majoria sòlida i fer créixer la capacitat de l’Ajuntament per donar un bon servei a la ciutadania.

La nova coalició de govern aposta per encarar el futur amb una mirada nova basada en el consens, treballant amb la resta de partits del consistori en els temes cabdals per dibuixar el Vilassar del futur.

La coincidència en molts punts dels respectius programes electorals i projectes han fet possible aquest acord de govern amb els següents objectius comuns:

 1. Formar un govern sòlid per encarar el reptes del mandat 2023-2027 que doni un impuls a les polítiques municipals i ens permeti fer un salt endavant en cultura, en planificació urbanística, en el foment de l’esport, en els canvis de mobilitat, en el repte de la sostenibilitat enfront del canvi climàtic, en l’atenció a les persones, i en molts altres aspectes.
 2. Establir les bases per fer créixer la capacitat executiva i de planificació a llarg termini de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que implicarà la millora de l’organització interna, de l’atenció ciutadana i del servei a la ciutadania.
 3. Treballar perquè Vilassar de Mar sigui un poble amb identitat pròpia a través del coneixement del seu patrimoni local; perquè tingui una mobilitat accessible per a totes les persones; perquè sigui un poble que no expulsi els seus joves per manca d’habitatge i que tingui cura de la seva gent gran perquè hi puguem fer tots i totes una vida activa i plena.
 4. Treballar des del municipalisme per la llengua, la cultura i els drets nacionals, en coordinació amb els altres municipis del Maresme i la resta d’institucions del país.

Amb l’acord, l’equip de govern estarà format pels 9 regidors de Junts Estimem Vilassar i els 3 d’ERC-VdMFutur i es reestructura el cartipàs municipal amb la creació de 4 noves regidories (Planificació Municipal i Agricultura; Barris; Platges, i Festes Populars) i una nova tinència d’alcaldia, en total n’hi haurà 7.

Nou cartipàs:

 • Laura Martínez Portell (Junts Estimem Vilassar): Alcaldessa. Regidoria de Comunicació.
 • Alfons Núñez Jacas (Junts Estimem Vilassar): 1a tinència d’alcaldia. Regidories de Mobilitat, Governació, Protecció Civil.
 • Núria Pera Maltes (Junts Estimem Vilassar): 2a tinència d’alcaldia. Regidories d’Habitatge i Urbanisme.
 • Marta Rovira Martínez (ERC-VdMFutur): 3a tinència d’alcaldia. Regidories de Cultura, Agricultura i Planificació Municipal.
 • Jordi Pallés Marimon (Junts Estimem Vilassar): 4a tinència d’alcaldia. Regidories de Festes populars, Via pública i Equipaments.
 • Adrià Saborit Farrés (Junts Estimem Vilassar): 5a tinència d’alcaldia. Regidoria d’Hisenda i Platges.
 • Montserrat Ferri Roca (Junts Estimem Vilassar): 6a tinència d’alcaldia. Regidories de Gent Gran i Acció Comunitària, Benestar animal i Barris.
 • Gerard Grau Salvany (ERC-VdMFutur): 7a tinència d’alcaldia. Regidories de Medi Ambient i Participació.
 • Carla Fernández Pérez (Junts Estimem Vilassar): Regidories de Joventut, Salut Pública i Educació.
 • Eduard Sirvent Nieves (Junts Estimem Vilassar): Regidories d’Esports, Recursos Humans, Transparència i Innovació.
 • Camino Calvo Valera (ERC-VdMFutur): Regidories de Serveis Socials i Igualtat.
 • Manel Garcia Rossel (Junts Estimem Vilassar): Regidories de Comerç, Promoció econòmica i ocupació.