Prèvia de la Festa Major. Actes de diumenge 16 de juny

Data
a
Horari

A partir de les 9 del matí

Altres
Tots els públics

Diumenge 16 de juny 
9 h Ioga. Platja de l’espigó de Garbí. (La Rierada)
 
11 h Navega com puguis. Construeix la teva embarcació amb materials reciclats i navega com puguis! Aquest acte puntua per al concurs de la Rierada, amb la col·laboració de Bricbarca i Cara al Vent. Inscripcions a www.rierada.cat. Platja de l’espigó de Garbí. (La Rierada)

12 h Inauguració de l’exposició “Commemoració 150 anys Maria Freser”. Acte central de commemoració del 150è aniversari del seu naixement i representa una oportunitat excel·lent per acostar-nos a la seva persona i la seva obra. Museu Municipal Enric Monjo. (Regidoria de Cultura)
                                                                                                                            
16 h Torneig de vòlei platja 4x4. Aquest acte puntua per al concurs de sectors de la Rierada. Inscripcions a www.rierada.cat. Preu d’inscripció: 10 €/equip. Platja del Club Nàutic. (La Rierada)
 
17 h Ballada de sardanes amb la Cobla Marinada. Casal de Curació. (Amics de la Sardana)

18 h Ballada de sardanes amb la Cobla Marinada. Casa Pairal. (Amics de la Sardana)
 
19.30 h Teatre de Festa Major amb l’obra No hi ha lladre que per bé no vingui, de Dario Fo, amb la direcció de Joan Valls. Preu de l’entrada: 10 € (8 € socis/es de la Tropa). Venda d’entrades a la web www.latropateatre.net i una hora abans de cada representació a taquilla. Sala Cultural M. Roser Carrau. (La Tropa Teatre)