Darrer taller per crear propostes per als Pressupostos Participatius 2022-2033

Data
a
Localització
Preu
Gratuït
Horari

De 20 a 21.30 h

Tallers
Tots els públics

Els Pressupostos Participatius 2022-2023, que donen a la ciutadania la clau per decidir en què invertir 300.000 euros del pressupost municipal, es troben en la fase de presentació de propostes fins al 31 de març. Per fer-ho més fàcil, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’han organitzat tres tallers per ajudar, assessorar i donar suport a la ciutadania i entitats en l'elaboració de propostes. El previst, el 15 de març, és el darrer i està obert a tothom, amb especial atenció a les persones o entitats que han presentat propostes en convocatòries anteriors.

El taller té com a objecctiu crear debat sobre la importància de la participació ciutadana en clau d’interès general per al municipi i ajudar a la ciutadania i a les entitats de Vilassar de Mar a presentar les seves propostes, a entendre que són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com ajustar-los a les propostes, i aclarir els dubtes que hi hagi a l’hora de fer el tràmit de presentació. Cal recordar que, enguany, les propostes que es presentin han d’estar vinculades a uns ODS concrets, els dels drets a les persones.  

Les inscripcions per assistir-hi es poden fer a través del següent enllaç o trucant al telèfon 937540332 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores).

Tota la informació sobre els Pressupostos Participatius al web: vilassardemar.cat/pressupostos-participatius.